miercuri, 18 aprilie 2012

Top seriale

                           Buna fetelor ,m-am gandit sa fac un top al serialelor pe care le urmaresc ,si poate imi spuneti si voi ce seriale urmariti si care va place cel mai mult .


   Locul 5 este ocupat de Being Erica (In mintea Ericai )


"O ştii pe fata aceea care obţine mereu tot ce-şi doreşte? O slujbă grozavă, un bărbat minunat, o viaţă perfectă? Eu nu sunt fata aceea." Erica Strange

Viaţa nu-i aduce nimic concret Ericăi Strange. La 32 de ani se pare că toate planurile ei din adolescenţă au dat greş - dragostea vieţii ei n-a mai apărut, cariera perfectă nu s-a întâmplat şi cei doi copii frumoşi par la fel de departe acum, pe cât erau şi atunci. În opinia ei, doar trecutul e devină. Şi, colac peste pupăză, ajunge în spital după o serie de incidente...

Dar norocul îi surâde şi totul e pe cale să se schimbe când îl întâlneşte pe misteriosul doctor Tom, un terapeut care pare să ştie multe despre ea. O provoacă să-şi schimbe viaţa, iar Erica apucă această şansă cu ambele mâini - şi uite aşa călătoreşte în timp pentru a-şi confrunta problemele din trecut.














              Locul 4 :One tree hill (Ruleta destinului )



În afară de pasiunea pentru baschet, Lucas şi Nathan par să fie două persoane diferite, cu foarte puţine lucruri în comun, unul dintre acestea fiind... tatăl. Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază şi provine din cea mai bogată familie din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşi faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care exista între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales că cei doi luptă nu numai pentru supremaţia de pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan. Conflictul care se naşte între ei se va extinde dincolo de competeţia sportivă şi va pătrunde atât în casele cât şi în inimile lor, pe măsură ce ei încearcă să descopere cine sunt cu adevărat şi să accepte ideea că seamană între ei mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată.
One Tree Hill („Ruleta destinului”) este un serial pentru adolescenţi creat de Mark Schwahn, a cărui acţiune se petrece într-un orăşel fictiv din statul federal american North Carolina, numit astfel după cântecul celor de la U2 „One Tree Hill”. Mark Schwahn plănuise iniţial acest proiect ca un film de lung-metraj ce avea să se numească în engleză Unkindness of Ravens („Corbii”).




  Locul 3 :Grey's Anatomy (Anatomia lui Grey )

    Meredith Grey este fiica unui chirurg celebru. În acelaşi timp, ca o predestinare, ea poartă acelaşi nume - Grey ca şi autorul unuia dintre cele mai cunoscute manuale de anatomie. Când începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, Meredith încearcă să menţină relaţii bune cu toţi colegii. Dar în această meserie dificilă, competiţia este foarte dură!























           Locul 2 : Gossip Girl (Gossip Girl-Intrigi la New York )




Serialul Gossip Girl, creat de Stephanie Savage şi Josh Schwartz - producători şi scenarişti a mai multe seriale de succes - surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, New York, unde ceibogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice, si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea. Blair Waldorf impreuna cu prietenele ei Kati Farkas si Isabel Coates, frecventeaza liceul si petrecerile pretentioase, alaturi de parintii lor bogati. Blair este invidiata de adversarele sale, pentru ca se presupune ca ea are o viata perfecta, nu doar pentru ca are unprieten frumos, Nate Archibald, ci pentru ca planuieste sa urmeze facultatea sa de vis, Yale.
Bazat pe populara serie de cărţi cu acelaşi nume, serialul ne oferă priveliştea din lumea adolescenţilor privilegiaţi de la privatul liceu de elită, Constance. Povestea este scrisă de Josh Schwartz şi de Stephanie Savage, şi regizată de Mark Piznarski care a mai lucrat la seriale precum Everwood (O nouă viaţă) şi Veronica Mars.
Bine ai venit în Upper East Side, New York, unde cei bogaţi încearcă să facă faţă relaţiilor amoroase, mereu dramatice şi totodată trebuie să facă cea mai bună alegere în ceea ce priveşte viitorul lor – facultatea. Mereu prezentă la evenimente mondene şi având note mari, Blair Waldorf (Leighton Meester) doar are impresia că duce o viaţă perfectă. Deşi are un iubit frumos, Nate Archibald (Chace Crawford), şi plănuieşte să urmeze facultatea pe care a facut-o şi tatăl ei, Yale, „viaţa ei perfectă” este întreruptă de fosta cea mai bună prietenă, Serena van der Woodsen (Blake Lively), care se întoarce în oraş, după ce lipsise un an, fără a spune nimic nimănui. Serena reintră în viaţa sa şi totodată în graţiile lui Nate, care o iubeşte şi este motivul pentru care aceasta plecase. Când totul începe să se destrame, Queen Bee (regina Blair) realizează că viaţa sa nu era tocmai perfectă şi se consolează în braţele lui Chuck Bass (Ed Westwick), prietenul lui Nate, băiatul cel rău, dar fermecător al Upper East Side-ului. Serialul urmăreşte şi câţiva intruşi, care devin parte din Manhattan: Dan Humphrey (Penn Badgley) – prietenul lui Nate şi iubitul Serenei; Vanessa Abrams (Jessica Szohr) – cea mai bună prietenă a lui Dan şi fosta lui iubită; şi Jenny (Taylor Momsen) - sora lui Dan, timidă la început, apoi ambiţioasă.


                                          Locul 1 ....The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirului )

        Elena, una dintre cele mai populare eleve din liceul în care studiază, a avut parte în urmă cu 4 luni de o mare tragedie: părinţii ei au murit într-un accident de avion. Astfel, aceasta, împreună cu fratele ei în vârstă de 15 ani, trebuie să facă faţă imensei pierderi.  Anul şcolar tocmai a început. Elena, împreună cu prietenele ei, este fascinată de prezenţa unui nou elev, tânăr, misterios şi carismatic, pe nume Stefan. Cei doi tineri au început deja să vorbească şi nici să-şi facă ochi dulci nu se sfiesc. Ceea ce nu ştie Elena este că Stefan este de fapt un vampir în vârstă de 200 de ani. Chiar dacă este vampir, Stefan încearcă să-şi ascundă instinctele. Stefan are un frate , pe nume Damon care, faţă de Stefan, îşi continuă viaţa de vampir, rănind oameni şi încercând chiar s-o ucidă pe Elena. Acesta fiind punctul de pornire al unei rivalităţi atroce între cei doi fraţi. Serialul The Vampire Diaries este o adaptare a unei serii de cărţi publicate în 1991.  








Sper ca v-a placut topul meu ,si astept si de la voi unul !<3                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu